18-04-08

Volvo V50

Met het einde van de opzegperiode in zicht, begint de nieuwe job toch wel serieus te lonken. Dankzij de goede organisatie (het mag gezegd zijn en da's niet om te slijmen, het is mij wel degelijk opgevallen) zijn de belangrijkste zaken ondertussen ook al geregeld, waaronder niet onbelangrijk voor mij het bedrijfsvervoersmiddel. De policy bepaalt dat bij indiensttreding er eerst een wagen die reeds onder contract ligt ter beschikking gesteld wordt en pas nadien één (naar keuze - binnen budget en andere bepalingen uit de policy uiteraard) kan besteld worden. Maar u hoort mij niet klagen, want het is een Volvo V50 geworden.
v50

Qua ruimte ben ik wel al wat gewoon met onze Skoda Octavia Combi, dus wat dat betreft (en met name dan pure kofferinhoud), is deze Scandinaaf iets beperkter, maar voor al het overige (rij-eigenschappen, veiligheid, uitzicht, gebruiksgemak, afwerking, uitrusting, etc...) zal het zeker geen achteruitgang zijn. Al wil ik zeker geen kwaad spreken over onze Skoda, want die is wat dat alles betreft absoluut geen verkeerde keuze gebleken.
Afijn, eens ik 'm wat meer in levende lijve aan de tand zal gevoeld hebben, zal ik er pas echt mijn gedacht over kunnen zeggen. Maar ik ben nu toch al enthousiast, dus laat maar komen!

Gepost in Werk | Permalink | Commentaren (0) | Tags: volvo v50 nieuwe auto |

De commentaren zijn gesloten.