13-03-09

Mio Moov 370

landing-page-Moov-370-top-banner-dutchVorige week had de oude Mio 269 te veel last gekregen van slecht contact aan de voeding. Een kleine kijkoperatie leerde ons al snel dat het niet om een los draadje ofzo ging, maar eerder contacten op de printplaat die door jaren van vibraties niet meer zo vast zaten als nodig is ... maw zware chirurgie zou nodig zijn ...
En aangezien ik werkgerelateerd nogal vaak op die dingen moet kunnen betrouwen, nam ik toch maar liever het zekere voor het onzekere, maw ipv een reparatie van een 5 jaar oude GPS, toch maar naar de winkel gestapt om een nieuw exemplaar aan te schaffen.
Ik was eigenlijk van plan om eens voor een Garmin te gaan, omdat ik daar al heel veel goeds van gehoord heb, maar ben uiteindelijk toch maar weer voor een Mio gezwicht (iets groter scherm dan de equivalente Garmin) ...
Wat ik deze keer zeker extra wou, was ingebouwde TMC en handig kan soms ook de bluetooth telefoon handsfree functie zijn.
Tot nu toe doet hij het goed en ben ik echt wel tevreden, alleen was ik het bombardement aan informatie gewoon geworden van de "gepatchte" IGO8 software die ik op de 269 had losgelaten. De nieuwe soft is behoorlijk sober en ja inderdaad met MioPocket2.0 kan je ook de nieuwe Mio open maken voor bv. IGO8 of andere soft, maar voorlopig hou ik het toch maar bij de ingebouwde/bijgeleverde soft, die doet het immers niet slecht en het sobere karakter is best rustgevend.
Kortom tot nog toe ben ik zeker tevreden met mijn keuze, een aanrader voor iedereen die graag een eenvoudige duidelijke snelle GPS zoekt. 

Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gps mio moov 370 |

De commentaren zijn gesloten.