26-10-09

Mio Moov 370 GPS

Een dik half jaar geleden had mijn ouwe Mio het na vele jaren dienst finaal begeven ... Bij de vervanging heb ik mij toen nog bijna een ongeluk getwijfeld tussen opnieuw een Mio of toch maar een Garmin. En helaas heb ik (waarschijnlijk uit sentiment) mij laten verleiden tot een verse Mio, wat achteraf gezien geen geweldige keuze is gebleken ...

Het goeie nieuws is dat ik ondertussen al 3 maanden een ingebouwde GPS heb in mijn Galaxy, waar ik zeer tevreden over ben. Maw de losse Mio GPS is vnl. te gebruiken bij Fly&Drive en in de 2e wagen. Het minder goede nieuws kwam een week geleden toen de vrouw kwaad naar mij belde dat ze midden in Brussel stond en dienen brol niet meer werkte (fatal application error etc ...), haar initiële vermoeden dat ik er waarschijnlijk weeral aan had zitten prutsen was (voor ne keer) onjuist. Een kleine Google naar de foutboodschap toont een waslijst van identieke klachten bij andere gebruikers, maw aan gekend probleem.
Nu ja, de remedie is simpel: bel gratis nummer, u ontvangt UPS retour sticker, meldt ophaling bij UPS, steek ding in doos met sticker erop en inderdaad een weekje later krijg je het terug met de melding dat ze het moederbord succesvol vervangen hebben en dat je opnieuw van een volledige garantieperiode kan genieten. Dus al bij al een 10/10 voor service, dat wel, alleen spijtig dat het überhaupt nodig was en vooral zo snel al (een half jaar!!!).

Afijn, als ik er nog ooit ene moet kopen, neig ik nu des te meer naar Garmin ... een gewaarschuwd etc ...

Gepost in Computers | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gps |

De commentaren zijn gesloten.