07-06-10

tv = ramp

We worden geconfronteerd met de ergste tv ramp sinds de uitvinding van de beeldbuis!

Global warming who cares, vulcanic ash so what?

Er is geen bal op tv!

En is dat dan ooit anders geweest? Ja en Nee. Beginnen met "Ja", da's makkelijk, er is soms wel iets boeiend op (afhankelijk van je interesses uiteraard, maar ik spreek dan voornamelijk vanuit mezelf). Maar "Nee" is ook niet helemaal foutief, want ieder jaar wanneer de dagen langer worden en de temperatuur in de huiskamer stijgt, zakt het aantal boeiende programma's naar een laagtepunt.
Deze keer zijn er echter verzwarende omstandigheden, met name de verkiezingen, die zorgen voor programma's waarin niks nieuws gezegd wordt (meermaals) en binnenkort krijgen we daar ook nog het WK voetbal bij (en we kunnen niet eens met de Ollanders lachen, want de Duivels mochten niet eens vertrekken).

Zucht. OK, al goed dat we nog Prime hebben, anders waren we beperkt tot internet content, maar wat ik niet snap, waarom kunnen die stomme tv zenders niet nog eens iets boeiends uitzenden, niet iedereen ligt met zijn gat in de zon op z'n terras hé! Pippo's!

Maar laten we het ook een beetje van de positieve kant bekijken, dat betekent ook dat de zomer stilaan een feit is, allee, da's dan toch al iets.

Gepost in TV & andere media | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zomer geen bal op tv |

De commentaren zijn gesloten.