18-06-10

Ai Caramba

469560_5

Ik was deze week rustig aan het kuieren in een lokale Colruyt, toen ik aangetrokken werd door het hier afgebeelde potje ... de aantrekkingskracht was meteen zo groot dat ik niet anders kon dan het in mijn kar te leggen. Dromend van een "movie night @home" rekende ik af en ging huiswaarts ...
Gisterenavond was het dan zover, ik kon me niet langer bedwingen, drukte even op pauze (na een filmpje op Prime te hebben gekozen), trok een zak nacho's open, een pot cheese dip en een rijkelijke portie van bovenstaande jongens daarbij ... lekker en jawel binnen de kortste keren stonden mijn ingewanden vrolijk te branden, maar ja, waarvoor heeft m'n anders bier uitgevonden. Enkele blikken later en na nog even de hoogtepunten van het laatavondnieuws te hebben meegepikt, moest ik nog even de lenzen uit mijn ogen halen ...
Niets bijzonders denkt u, dat dacht ik ook. Ik had immers toch al een paar keer mijn handen gewassen (uitgebreid, met zeep) sinds het contact met de groene jongens ... Maar jawel, de vinger die de lens raakte, toverde mijn oogbol om in een vuurbol, pret gegarandeerd en dan had ik nog een oog te gaan.
Afijn, daarna volgde de nachtrust ...
's morgens is het gewoonlijk een kop koffie die mijn darmen jumpstart ... maar u had het al geraden, dat was deze keer niet nodig, m'n darmen stonden al in de fik en na een vurige sessie op de porceleinen troon, kon ik alsnog troost vinden in een kop koffie.
Moraal van het verhaal: lekker spul, maar ik zou het niet aanbevelen als opwarmer voor een romantisch avondje (u weet wel), tenzij je van rodeo-toestanden houdt.

Gepost in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: colruyt jalapeno peppers |

De commentaren zijn gesloten.