13-09-10

PMT: Post Moving Trauma

Zucht, Kreun & Steun. De verhuis is achter de rug. Met nog eens zeven maal zeventig maal dank aan allen die meegeholpen hebben, zonder jullie was het niet gelukt.
Ook hebben we 90% van ons verlof moeten opofferen aan het sorteren (deels verwijderen) en in dozen proppen van het merendeel van onze aardse bezittingen, maar zonder ook dat offer, zou de verhuis niet zo vlot verlopen zijn. 

Ondertussen is het aantal dozen dat nog uitgepakt moet worden al tot een overzichtelijk hoopje gereduceerd en beginnen we stilaan onze weg (en de juiste lichtschakelaars) terug te vinden, al is het nog altijd wennen.

Omdat we een beetje gek zijn of omdat veranderingen nu eenmaal vervelend zijn (tenminste als je d'er zoals ik en de meeste huisdieren en kinderen niet van houdt), hebben we meerdere zaken gecombineerd, dus Hanne & Jasper hebben sinds 1 september niet alleen nieuwe juffen, maar ook een nieuwe school (& opvang) en ja, dat lijkt hen ook wel goed mee te vallen.

Dus al bij al, het was een zwaar karwei, maar de missie lijkt geslaagd ... ik heb er wel een pijnlijke enkel aan overgehouden en kamp nog altijd met een fenomenale slaapachterstand en dat terwijl we ondertussen ook al een tijdje in werkmodus geschakeld zijn, da's allemaal niet evident ... Er zijn nog vele formaliteiten af te handelen, ons huis moet nog verder leeggemaakt worden, af en toe (zoals dit weekend) moet er gras gemaaid, de verbouwingen (waar het ons eigenlijk om te doen is) moeten nog verder door de plan-fase geraken en daarboven staan we aan de vooravond (bij wijze van spreken, het is (theoretisch) nog 8 weken) van de geboorte van ons derde kindje (onze 2e zoon) ...

Kortom het is druk, we zijn moe, maar eigenlijk gaat alles wel goed met ons. 

En nu terug aan 't werk! (Slapen zullen we later wel eens doen ofzo)

Gepost in Familie & Vrienden, Persoonlijk | Permalink | Commentaren (0) | Tags: voer sleutelwoorden in |

De commentaren zijn gesloten.