21-01-11

U browsed toch ook?

In alle eerlijkheid heb ik mij sinds de overgang naar het nieuwe systeem (volgens mij ongeveer een half jaar geleden ofzo) hier bij de skynetblogs nog niet echt bezig gehouden met het uitzoeken van alle menu's en opties die hierachter schuilgaan. Eigenlijk heb ik de laatste jaren en zeker maanden gewoon niet veel meer geblogd.
Maar toevallig viel mijn lodderig oog op de tab 'Statistieken' toen ik gisteren een blogpost deed ...

En wat viel mij nu op, iets wat de meesten onder u allicht niet sterk kan boeien, maar ik wil het toch graag even onder de aandacht brengen, volgens mij klopt hier iets niet:

 

 

browsers.jpg

 

 

Want wat blijkt? Niemand gebruikt Google Chrome, toch wel de beste en snelste browser die er is, onmogelijk! Dat er velen met Explorer (en soms zelfs die oudere versies) opgescheept zitten, is geen verrassing. Dat een heel pak mensen een paar jaar terug Mozilla Firefox ontdekten en hierop overschakelden ook al niet. Maar niemand zou de stap naar Chrome gemaakt hebben, dat kan niet, hier klopt iets niet. Ik gebruik zelf al meer dan een jaar zo goed als uitsluitend Chrome op mijn desktop en de werk-laptop (op Android liggen de zaken anders) en was vanaf dag 1 of 2 overtuigd. Dus moesten de blogstatistieken toch kloppen, dan raad ik u aan: probeer het en u zal niks anders meer willen.

Trouwens als u nog een goeie e-mail client zoekt, dan raad ik zeker Mozilla Thunderbird aan!

En als anti-virus heb ik al vanalles geprobeerd, maar ik kom steeds (tot grote tevredenheid) terug uit bij AVG free

Zo da's genoeg gratis reclame voor gratis software. 

Gepost in Computers, Internet | Permalink | Commentaren (1) |

Commentaren

+1 for Chrome. Zowel onder windows als linux.

Gepost door: Tim Froidcoeur | 21-01-11

De commentaren zijn gesloten.